Onderhoud aan wandelroutes vaak vergeten, niet door Wandelbart [4/4]

Wandelroutes uitzetten is één, maar ze onderhouden twee. Het onderhoud aan wandelroutes wordt te vaak niet gedaan en dat is een doorn in het oog van WandelBart. Man bijt hond loopt vandaag met WandelBart mee om een route die hij eerder maakte te controleren. Het is tenslotte niet de bedoeling dat wandelaars verdwalen. Aan het eind van deze rit neemt WandelBart een heerlijk pilsje maar adviseert hij de wandelaar een heerlijke duik te nemen in zee. Het eindpunt van deze wandeling is namelijk Scheveningen. Hier kan men van 6 tot en met 21 augustus ook terecht voor de Olympic Experience. Een wandeling die weer tot in de puntjes is gecontroleerd, en de kans op fout lopen lijkt daarmee uitgesloten.

Als u de na het zien van deze aflevering zelf aan de wandel wil, klik hier voor de route van Den Haag naar Scheveningen van WandelBart.

Rubriek: Series, WandelBart