Liefde voor verhalen
Een jaar geleden werd bekend dat Man bijt hond zou verdwijnen van de Nederlandse televisie. En als verhalen vertellen je grote liefde is, word je daar als maker natuurlijk erg verdrietig van. Je kunt dan twee dingen doen: hard gaan zitten janken en je erbij neerleggen of snel je tranen drogen en je tanden laten zien. Of sterker, ze ergens in zetten. Dat laatste is wat we nu doen!

Man bijt hond slaagt er keer op keer in om met bijzondere verhalen van gewone Nederlanders te confronteren, inspireren en amuseren. Het is ook niet voor niets dat Man bijt hond uitgeroepen is tot het meest-gezicht-bepaldende-televisieprogramma-in 60-jaar-televisie.

Bijzondere verhalen van gewone mensen
Het programma is dan wel gestopt op televisie, maar leeft al enige tijd voort als online magazine (manbijthond.tv). Het ambacht dat de makers hebben opgebouwd, blijft dus voortbestaan. En daar kunt u nu ook gebruik van maken.

Wij geloven dat er nog heel veel verhalen te vertellen zijn. En die verhalen vinden hun weg steeds beter online. De Man bijt hond makers zijn getraind in het bedenken van korte rubrieken van een paar minuten. Zeer geschikte videocontent dus om te liken en delen met uw doelgroep.

Iedereen is het er toch wel zo’n beetje over eens dat alleen echte verhalen werken? De tijd van zelf vertellen hoe goed je bent, lijkt voorgoed voorbij. Anderen laten praten over waarom u goed of leuk bent, werkt veel beter. En daarin hebben wij, u en Man bijt hond, veel gemeen. U zet uw klant centraal en dat doen wij eigenlijk ook; wij kijken en luisteren ook naar échte mensen.

Werk vanaf nu samen met de échte makers
Waarom genoegen nemen met mensen die Man bijt hond proberen te imiteren als u ook gewoon kunt werken met de echte makers? Dat verschil gaat u niet alleen zien, maar ook voelen!

Bel of mail ons daarom voor een afspraak of brainstorm: jeroen@manbijthond.tv of 06 5133 8155

 

10 redenen waarom Man bijt hond graag voor u aan de slag gaat:

  1. Man bijt hond praat niet over zichzelf maar zet mensen centraal
  2. Man bijt hond heeft een liefde voor verhalen van echte mensen
  3. Man bijt hond kan goed luisteren
  4. Man bijt hond heeft een neus voor groot en klein nieuws
  5. Man bijt hond zoekt nieuwe invalshoeken
  6. Man bijt hond weet hoe je een verhaal vertelt
  7. Man bijt hond heeft een unieke filosifie
  8. Man bijt hond is echt
  9. Man bijt hond is geloofwaardig
  10. Man bijt hond heeft fans van jong tot oud